Conectaţi
ŞTIRI
marți, 26 iunie 2012
Battlestar Galactica Online Battlestar Galactica Online

Battlestar Galactica Online: Teste pe Kobol & Ora producătorului

Teste pe Kobol

Salutări tuturor!

În acest sfârșit de săptămână, vrem să testăm pe îndelete turneele, înainte să le reintroducem în joc. În această săptămână, marți și miercuri, vom da drumul mai multor turnee pe Kobol. Ne-ar fi de mare folos ajutorul vostru. Jucătorii care reintră dar și jucătorii noi vor fi asistați, la cerere, prin e-mail. Vă așteptăm cu drag!

Ora producătorului

E timpul pentru Ora producătorului care va avea loc marți la orele 13:00 PST/ 22:00 MESZ pe Virgon. Înainte să-i dăm drumul, aveți ocazia să puneți unele întrebări! Pentru jucătorii din SUA, acțiunea are loc pe Scorpia (15:00 PST/18:00 EST) și Caprica (16:30 PST). Intrați în cont și pregătiți-vă pentru întrebări, răspunsuri și acțiune explozivă!

Ştiri în legătură

Battlestar Galactica Online
16 apr. 2014

Trezirea

Ceva se coace în adâncurile Nebuloasei cețoase. Alătură-te luptei între 16-30 aprilie. un dușman mai vechi s-a trezit din somn – miroase a r ... » mai mult

Battlestar Galactica Online
5 dec. 2013

Ospățul lui Poseidon

Patru săptămâni de ospăț copios în cadrul Ospățului lui Poseidon, între 5 decembrie și 5 ianuarie. ... » mai mult

Battlestar Galactica Online
15 iun. 2012

Reduceri la nave

Reduceri la nave ... » mai mult

Battlestar Galactica Online
1 iun. 2012

Patchnotes

Ishay Release Notes Update ... » mai mult

ŞTIRI-ARHIVǍ